FILTRE
WALNUT

LOCATIE

Ansamblul Rezidential Northville, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe Serban Cantacuzino nr. 59W, se regaseste in imediata apropiere a Gradinii Zoologice, a Zonei comerciale Baneasa si a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, intrarea in cadrul complexului fiind facilitata atat din Aleea Privighetorilor cat si din Drumul Potcoavei.

 

Desi cu o pozitionare retrasa fata de agitatia si traficul arterelor principale, comunitatea cu acces limitat Northville ofera acces usor si rapid, 7-15 minute cu masina, catre iesirea din Bucuresti prin DN1, catre Aeroportul Henri Coanda si principalul nod de birouri aflat in zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu si Calea Floreasca.

 

Cu o arhitectura moderna si functionala, zone supraterane exclusiv pietonale, piscina in aer liber si loc de joaca pentru copii imbratisate de o suprafata de 3582 mp de spatii verzi, Northville te asteapta acasa, in inima nordului.

Northville
Scoli si gradinite
Restaurante
Centre medicale
Magazine
Sali de fitness & SPA
Ambasada Statelor Unite ale Americii
Zoo

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la office@northville.ro