Concept

Proiectul rezidential Northville, amplasat in inima nordului capitalei, dezvoltat pe o suprafata de 7561 mp, te va ajuta sa descoperi un nou stil de viata pentru tine si familia ta!

Un proiect rezidential elegant, cu arhitectura moderna si functionala, cu zone generoase iluminate natural, acces securizat 24/7, Northville este alcatuit din 31 de case unifamiliale cu regim de inaltime S+P+2E, cu dotari inteligente, parcari subterane cu intrare directa in casa si numeroase alte facilitati menite sa aduca vietii dumneavoastra intimitate si confort.

Northville ofera confortul si intimitatea unui ansamblu rezidential citadin imbratisat de spatii verzi generoase, care ii creeaza acestuia propria oaza de verdeata si liniste ceea ce a inspirat si asocierea numelor caselor cu ale celor mai fascinanti arbori: Elm, Pine, Oak, Cedar, Maple si Walnut.

Facilitati

Zona supraterana exclusiv pietonala

Pornind de la beneficiile unei comunitati cu acces limitat, precum siguranta si intimitatea, pentru traficul auto si cele 93 de locuri de parcare a fost dedicat spatiul subteran ce se intinde pe intreaga suprafata a terenului. Astfel, terenul amenajat al complexului fiind utilizat exclusiv pentru acces pietonal, momente de relaxare la piscina si de joaca alaturi de cei mici in spatiul dedicat acestora.

 

Sistem de Securitate

Ansamblului rezidential Northville dispune de multiple sisteme si puncte de control pentru a asigura un grad ridicat de siguranta si confort locatarilor sai, conform beneficiilor oferite de un proiect rezidential dezvoltat pe principiul “gated community”.

In acest sens, 24/7, zonele comune din intregul complex sunt supravegheate video CCTV, accesul in subsol este controlat prin bariera si punct de supraveghere, control acces la intrarea din subsol aferenta fiecarei unitati locative si acces controlat prin bariera pentru zona pietonala.

Specificatii

Specificatii generale ale proiectului rezidențial Northville

Construit pe o suprafata totala de teren de 7561mp, proiectul are o suprafata construita la sol de 2581mp si este alcatuit din 31 de case unifamiliale cu regim de intaltime S+P+2E.

Din suprafata totala a terenului, aproximativ 5000mp sunt dedicati spatiilor verzi si facilitatilor complexului (alei de promenada, piscina exterioara si zona de relaxare adiancenta, loc de joaca).

 

In cadrul proiectului Northville circulatiile auto se vor face exclusiv la nivelul subsolului, ce a fost construit pe intreaga suprafata a terenului.

Subsolul prevede 93 de locuri de parcare destinate rezidentilor, locuri de parcare pentru vizitatori, spatii functionale comune complexului, boxe, anexe si alte facilitati.

 

Sistemul de securitate in cadrul ansamblului rezidential vizeaza accesul in subsol controlat prin bariera si punct de supraveghere, acces cu bariera pentru zona pietonala si supraveghere video CCTV a intregului complex pentru zonele comune.

Finisaje

EXTERIOR

Tamplarie aluminiu Alumil cu geam tripan;

Placari cu caramida decorativa si partial cu tencuiala decorativa Caparol;

Terase placate cu deck si/sau piatra cu sistem de colectare a apei pluviale;

Balustrade metalice din fier;

Trepte din piatra naturala la intrare;

Alei cu pavele cubice;

Iluminat led exterior si stradal.

 

INTERIOR

Echipamente electrice Smart House (pachet standard), cu posibilatea de adaugare a mai multor optiuni;

Pereti tencuiti mecanizat cu grosimea tencuielii intre 3-5 cm;

Tavane placate cu rigips;

Centrala individuala prin condensatie;

Incalzire in pardoseala teava PEX cu bariera de oxygen marca Kalde;

Sistem centralizat de conditionarea a aerului Mitsubishi VRF / Multisplit;

Parchet triplu stratificat;

Usi interior Pinum sau asemanator;

Finisaje in bai din piatra naturala si/sau gresie faianta portelanta (Maratzzi, Porcelanosa);

Baterii bai si bucatarie Grohe, Kludi;

Obiecte sanitare Roca.

 

Finalizat, Case la cheie!

Proiectului rezidențial Northville este complet finalizat și dat în exploatare. Vă puteti muta imediat dupa finalizarea actelor.

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la office@northville.ro