Utile

Informații de interes general

Orice comunitate se construieste cu detalii si reguli bine definite, pentru ca toti membrii acesteia sa poata convientui in armonie si siguranta. Va invitam sa urmariti detaliile mentionate mai jos, in categoriile corespunzatoare fiecarui tip de informatie care vor fi completate si actualizate permanent.


Cand te poti muta?

Constructia locuintelor este finalizată, te poti muta imediat după semnarea contractului.

 

Reguli comunitare

Intregul ansamblu va beneficia de reguli comunitare clar definite, care vor fi parte integranta a documentatiei de vanzare-cumparare si care vor specifica atat drepturile, cat si indatoririle viitorilor proprietari, astfel incat confortul, intimitatea si buna convientuire in cadrul comunitatii Northville sa fie la cel mai inalt nivel.

 

Servicii de administare

Spatiile si facilitatile comune pentru comunitatea Northville vor fi subiectul unei administrari centralizate, definita specific in cadrul documentatiei de vanzare-cumparare si realizata de catre o firma specializata.

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la office@northville.ro