Showroom

Complet utilat

Ansamblul Rezidential Northville, amplsat in inima nordului capitalei te asteapta acum la vizionare in noul showroom!

 

Cu finisaje ultramoderne atat la interior cat si la exterior, cartierul imbratisat de padure, se apropie cu pasi repezi de momentul ultimelor finisaje si se pregateste sa isi intampine noii locatari.

 

Cateva din dotarile si finisajele la interior:

 

Echipamente Smart House, centrala electrica individuala prin condensatie, incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat, finisaje din piatra naturala si/sau gresie faianta portelanata (Marazzi, Porcelanosa), baterii bai si bucatarie Grohe, Kludi si obiecte sanitaire Roca te astepta sa te bucuri de confortul absolut in noua ta casa.

 

Cateva din elementele de structura si finisaj exterior:

 

Tamplarie alumniu Alumil cu geam tripan, terase placate cu deck si/sau piatra cu sistem de colectare a apei pluviale, balustrade metalice de fier, trepte din piatra naturala la intreare si alei cu pavele cubice.IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la office@northville.ro