Cumpărarea unei locuințe este o investiție pe termen lung ce implică resurse financiare și rabdare. „Acasă” este locul unde vă petreceți cel mai mult timp din viață, tocmai de aceea nu este o decizie de luat în grabă. Venim in ajutorul vostru cu elementele de care ar trebui să țineți cont în momentul alegerii unei case.

Locație

Ansamblul Rezidențial Northville, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șerban Cantacuzino nr. 59W, se regăsește în imediata apropiere a Grădinii Zoologice, a Zonei comerciale Băneasa și a celor mai râvnite magazine din zona de nord a Bucureștiului- Mega Image, Carrefour, Lidl, Jolie Ville dar și a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, intrarea în cadrul complexului fiind facilitată atât din Aleea Privighetorilor cât și din Drumul Potcoavei.

Deși cu o poziționare retrasă față de agitația și traficul arterelor principale, comunitatea Northville oferă acces ușor și rapid, 7-15 minute cu mașina, către ieșirea din București prin DN1, către Aeroportul Henri Coandă și principalul nod de birouri aflat în zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu si Calea Floreasca.

Distanța față de zonele de interes

În momentul în care vrei să cumperi o locuință trebuie să iei în considerare atât timpul cât și costul transportului pentru a te duce și a te întoarce zilnic de la serviciu, în mod clar trebuie să te interesezi ca grădinița, școala sau liceul copiilor să fie cât mai aproape de casă dar totodată să ai și supermarketuri sau hipermarketuri în zonă pentru a-ți putea face cumpărăturile fără să stai ore în șir în trafic.

Calitate

Calitatea unei locuințe se vede atât la exterior cât și la interior. Finisaje de bună calitate, durabile și moderne vă vor îmbunătați stilul de viată prin confort și utilitate.

Exteriorul este un component de bază în alegerea unei locuințe, Northville vine în întâmpinare cu tâmplărie Alumil, placări cu cărămidă decorativă, terase placate cu deck, balustrade metalice din fier, alei cu pavale cubice și bineînteles iluminat led stradal.

Pentru a vă simți „acasă”, designul interior este foarte important, de aceea folosim doar produse de înaltă calitate, elegante și utile. De la echipamentele electrice SMART HOUSE, centrală individuală prin condensație, încălzire în pardoseală, până la finisajele din băi din piatră naturală sau gresie porțelanată și baterii Grohe Kludi.