Achizitionarea unei locuințe este una dintre cele mai importante decizii de luat. În întampinare, vă prezentam câteva dintre avantajele locuirii într-o cumunitate restrânsă.

Siguranță

Atunci când spunem „acasă” ne gandim la siguranța pe care o avem în locuința noastră. De aceea, zonele comune din întregul complex Northville sunt supravegheate video CCTV 24/7, accesul în subsol este controlat prin barieră și punct de supraveghere cu pază umană, accesul este controlat și la intarea din subsol aferentă fiecarei unități locative. Astfel, tu și familia ta veți fi în siguranță în noua locuință și vă veți simți „acasă”.

Zone exclusiv pietonale

Având la bază un concept unic și revoluționar, Northville dispune de zone supraterane exclusiv pietonale, mașinile având astfel acces doar în subteran. Punând accent pe ideea de familie, copiii se vor putea juca afară neavând grija mașinilor și a traficului.

Comunitate unită

Pentru Northville am acordat mare atenție creării unui concept care să poată favoriza ideea de comunitate. Drept urmare, veți regăsi în complexul rezsidential Northville locuri de relaxare în natură, piscină cu terasa și un parc pentru copii.